20 de desembre 2011

Sessió 22 (20/12/2011)

Exposicions!

La sessió d’avui l’hem dedicada a conèixer les diferents experiències que ha tingut cada grup a l’escola que ha anat a visitar per tal de saber quin ús en fan de les TIC i com les posen en pràctica dins l’escola.
Considero que ha estat una sessió molt interessant i fructuosa. El fet que les meves companyes ens expliquessin el que havien vist i viscut en primera persona sobre com utilitzen els mestres i els infants les noves tecnologies dins l’aula, penso que ens ha servit per saber la realitat de com s’apliquen. Trobo que ha estat molt interessant fer aquesta activitat per adonar-nos de quina és la realitat.  
Gairebé les escoles triades per tots els grups en fan un bon ús de les TIC, encara que considero que potser caldria anar una mica més enllà i fer un pas endavant, ja que pel que he escoltat que ha esmentat algun grup moltes vegades, l’ús que se li dóna és massa instrumental.  
Del dia d’avui em quedo amb el debat final que ha sorgit a arrel de que moltes vegades es disposa de molts recursos dins una escola, però si el professorat no té una bona predisposició i ganes d’utilitzar-los i fer-ne ús, no serveix de res tenir-los. Com n’és d’important estar motivat i amb ganes d’aprendre i emprar els nous recursos que ens ofereixen les noves tecnologies!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada