18 de novembre 2011

Sessió 14 (8/11/2011)

Treballem amb el google docs i el picassa!
En la sessió d’avui que hem tingut amb l’Eduard, m’he estressat una mica, però a l’hora m’han semblat molt originals les activitats que hem dut a terme.
Les tasques que ens ha proposat eren dues.
La primera, es tractava de fer una intervenció en la creació d’una història de Nadal conjunta amb la resta de companys, tot això utilitzant el programa Google Docs.
El que m’ha resultat caòtic i estressant, com he esmentat anteriorment, ha estat quan tots els companys hem començat a fer les nostres intervencions alhora i això ha provocat que el programa anés amb retard i en alguns moments es bloquegés.
La segona tasca que ens ha encomanat, ha estat inserir una imatge en la història de Nadal a través del programa Picassa.
He de comentar que he pogut aprendre força, ja que no havia utilitzat mai aquests programes i m’ha semblat increïble que entre tots els companys haguem creat una història, és a dir, he après a fer una tasca amb la participació de tots els companys on compartíem en cada moment el que feia cadascun de nosaltres tot realitzant un treball cooperatiu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada